Casinos

Rook
Rook
Zei
Zei
Trandafirul
Trandafirul
Troli
Troli
Cine este vinovat?
Cine este vinovat?
Sub ape
Sub ape
Savantul mai nebun
Savantul mai nebun
Robotnik
Robotnik
Safari
Safari
Jack Hammer 2
Jack Hammer 2
Lumini
Lumini
Robin Hood
Robin Hood
Ingerii sloturilor
Ingerii sloturilor
Inger rau si bun
Inger rau si bun
Imblinzitorul de serpi
Imblinzitorul de serpi
Big Foot
Big Foot
Boomanji
Boomanji
Frutoids
Frutoids
Poker online

Pokerul este o industrie care a înregistrat o creștere foarte mare nu numai in SUA ci in toata lumea. Pokerul pe internet este preferat de jucătorii timizi care nu vor sa se confrunte cu mulțimea și zarva din cazinouri.

Cazinourile online pot fi găsite cu ușurinta pe internet printr-o căutare pe Google.
Dacă jucați pentru prima data poker online, va trebui să urmați câteva reguli: în timpul jocului nu folosiți chat-ul pentru a discuta cu alți jucători despre adversarii voștri, nu vă înscrieți cu un nume fals, nu folosiți numele real ca nume de utilizator, va trebui să aveti minim 18 ani pentru a juca pe bani reali și citiți cu atenție Termenii și condițiile siteurilor pe care alegeți să jucați. Un mare avantaj al celor care joacă Poker online este că nu pot fi vazuți de adversari in timpul jocului, astfel nu sunteți nevoiți să vă ascundeți emoțiile sau să fiți atenți la limbajul corporal. Adversarii pot fi “păcăliti” mai ușor daca nu sunteti vazuti. Un dezavantaj major ar fi că nu se poate interactiona cu dealerul, astfel nu ți se poate spune cand ai greșit ceva sau nu ți se pot da sfaturi daca ești un jucător neexperimentat. Nu este nimeni care vă poate ajuta atunci cand vă conectați pentru prima data la un cazino online si jucați la poker, ruleta, blackjack sau alte jocuri de noroc. Este de preferat să intrați pe aceste siteuri doar dacă cunoasteți regulile jocului pe care vreți sa-l accesați.

Așadar, dacă jucați respectând regulile impuse și aveți ceva experiență la Poker sau alte jocuri de noroc, cu sigurantă sanse sunt pentru a caștiga.

Mai mult de un milion de dolari furați la cazinoul Venetian din Las Vegas

Datorită milioanelor care se găsesc aici în fiecare an, cazinourile sunt frecvent ținta jafurilor. Dacă aceste acte barbare sunt adesea înfăptuite cu violența, câteodată infractorii nu dețin arme deloc. Exact aceasta s-a întâmplat la Venetian, faimosul cazino din Las Vegas.
Pe 10 octombrie, anul trecut, un individ a reușit să fure aproximativ 1,2 milioane de dolari în jetoane în cazinoul Venetian. Fără a fi înnarmat și foarte discret, acesta s-ar fi strecurat într-un loc interzis publicului unde a reușit să fure jetoane de valoare foarte mare. A reușit să se fereasca de bodyguarzi însă a omis camerele de luat vederi. Acestea au înregistrat actul său în totalitate.

Poliția a reușit să identifice suspectul după vizionarea filmării camerelor de luat vederi. Infractorul Akingide Cole, un individ de 31 din California era deja cunoscut de poliție pentru posesia de substanțe interzise și acum este cercetat pentru furt calificat si intrare prin efracție.
Chiar dacă nu ar fi fost prins, hoțul nu se putea bucura de prada lui, deoarece jetoanele de mare valoare sunt folosite doar de un grup restrâns de jucători care sunt foarte cunoscuți de toate cazinourile și oricum nu ar fi putut să le schimbe in cash.

Sloturile și dependența de jocuri de cazino în Australia

Australienii pierd cei mai multi bani la pariuri comparativ cu cetațenii din alte parți ale lumii și aceasta din cauza slotului sau mașina de fructe. Acesta este jocul preferat de cei ce joaca la cazino.

Intr-un an, Australienii pierd in jur de 19 milioane de dolari australieni la pariuri, dintre care 12 milioane sunt pariați și pierduți la aparatele de poker. Conform “The Economist”, un australian pierde anual in medie 1300 de dolari pentru pariuri, ceea ce face din Australia țara cu cei mai multi ghinioniști.